Izlet na dlani

5 akvarijev, ki so vredni obiska (po izboru Ekipe Izlet na dlani!)

Če se naokrog potepate v družinskem krogu, se bo hitro na vašem seznamu aktivnosti in ogledov znašel tudi kakšen akvarij. Sploh za kakšne deževne ali hladne dni na potovanju pride na plano obisk akvarija kot odličen primer kako preživeti prosti čas.  Pripravili smo vam seznam 5 akvarijev, ki smo jih člani ekipe Izlet na dlani že obiskali in bi si jih z veseljem še kdaj ponovno ogledali. Naš top akvarij je zagotovo akvarij v Velenciji, ki smo ga celo že večkrat obiskali. V prihodnje bi si želeli še obiskati akvarij na Okinawi in Atlanti.

valencia4ind

Se tudi na vašem seznamu ogledov/aktivnosti kdaj znajde kakšen akvarij in kateri vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 


1. L OCEANOGRAFIC (Valencija, Španija)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Valenciji si oglejte na povezavi tukaj.


2. OCEANARIUM LIZBONA (Lizbona, Portugalska)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj.


3. COEX AKVARIJ (Seul, J.Koreja)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Seulu si oglejte na povezavi tukaj.


4. DUBAJSKI AKVARIJ (Dubaj, ZAE)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Dubaju si oglejte na povezavi tukaj.


5. ŠANGHAJSKI AKVARIJ (Šanghaj, Kitajska)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Šanghaju si oglejte na povezavi tukaj.


Se tudi na vašem seznamu ogledov/aktivnosti kdaj znajde kakšen akvarij in kateri vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja


Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.