5 akvarijev, ki so vredni obiska (po izboru Ekipe Izlet na dlani!)


Če se naokrog potepate v družinskem krogu, se bo hitro na vašem seznamu aktivnosti in ogledov znašel tudi kakšen akvarij. Sploh za kakšne deževne ali hladne dni na potovanju pride na plano obisk akvarija kot odličen primer kako preživeti prosti čas.  Pripravili smo vam seznam 5 akvarijev, ki smo jih člani ekipe Izlet na dlani že obiskali in bi si jih z veseljem še kdaj ponovno ogledali. Naš top akvarij je zagotovo akvarij v Velenciji, ki smo ga celo že večkrat obiskali. V prihodnje bi si želeli še obiskati akvarij na Okinawi in Atlanti.

valencia4ind

Se tudi na vašem seznamu ogledov/aktivnosti kdaj znajde kakšen akvarij in kateri vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 


1. L OCEANOGRAFIC (Valencija, Španija)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Valenciji si oglejte na povezavi tukaj.


2. OCEANARIUM LIZBONA (Lizbona, Portugalska)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj.


3. COEX AKVARIJ (Seul, J.Koreja)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Seulu si oglejte na povezavi tukaj.


4. DUBAJSKI AKVARIJ (Dubaj, ZAE)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Dubaju si oglejte na povezavi tukaj.


5. ŠANGHAJSKI AKVARIJ (Šanghaj, Kitajska)


Tripadvisor opis akvarija si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Šanghaju si oglejte na povezavi tukaj.


Se tudi na vašem seznamu ogledov/aktivnosti kdaj znajde kakšen akvarij in kateri vam je bil najljubši in bi ga z veseljem priporočali tudi drugim? 

  • Kaiyukan akvarij v Osaki je fenomenalen! Toplo priporočam.
    V Evropi pa mi je najljubši tisti na Mallorci.

  • Simon Brentin

    Bil v Valenciji in Lizboni….oba odlična in vsak ima svoje posebnosti… priporočam zelo