Izlet na dlani

BREZPLAČNE prve vožnje po Ljubljani pri HOPIN TAXI!

Ste že slišali za ljubljanski Hopin Taxi? Predstavljamo vam brezplačno aplikacijo za naročanje taksija, ki vam le z nekaj kliki omogoča naročilo vam najbližjega taksija.

ZAKAJ UPORABLJATI HOPIN TAXI
1. Enostavnost (Taksi lahko naročite le z nekaj kliki in brez čakanja).
2. Najbližje vozilo (Vedno vam bodo poslali najbližje vozilo).
3. Izbira taksija (Sami izberete, katero vozilo in voznik vas bo vozil).
4. Najboljši vozniki (Kakovost ponujenih storitev je njihova prednost).

KAKO NAROČITI TAKSI
1. Potrdite svojo lokacijo ali izberite drugo lokacijo, kamor naj bi prišel taksi. Takoj boste videli razpoložljive taksije in njihove podrobnosti.
2. Iz ponudbe izberite taksi. Izberete lahko najcenejši ali najbližji taksi ali taksi z najboljšo oceno. Nastavite lastnosti za iskanje, ali preprosto izberite svoj priljubljeni taksi.
3. Naročite taksi. Na zemljevidu lahko sledite, kako se vam taksi približuje. Na cesto lahko pridete točno takrat, ko prispe vaš taksi.

KODA ZA POPUST
1. Naložite si aplikacijo HOPIN TAXI.
2. Dodajte kodo direktno v aplikacijo v rubriki PROMO CODES.
3. Naročite taksi in uživajte v vožnjah v vrednosti 10 eur brezplačno (veljavno 30 dni!).

hopin_taxi

Naši vtisi: Uporaba aplikacije je bila preprosta, izbrali smo najbližje lociranega šoferja oziroma taksi. Za nekoliko bolj zahtevnejše uporabnike taksija, se lahko odločate glede na tip avtomobila in ocene šoferja. Naročen taksi je prispel v roku parih minut. Prijeten šofer Marko nam je tekom vožnje razložil prednosti in zanimivosti uporabe Hopin Taxi. Izvedeli smo, da tovrstni taksi res lahko ustreza vsem profilom potnikov, na voljo so večji avtomobili za večje število potnikov, avtomobili, ki vas bodo popeljali tudi skupaj z vašim ljubljenčkom, avtomobili za kadilce in še in še. S celotno storitvijo taksi prevoza smo bili zelo zadovoljni in naročilo Hopin Taxi bom z veseljem ponovili in priporočali prijateljem (sploh ker bomo ob tem lahko še vsi prihranili kakšen euro oziroma se celo zapeljali brezplačno).

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.