Izlet na dlani

DECEMBRSKI SKOK NA POHORJE! 2 noči z zajtrkom že za 129 eur

  • 129 eur
  • 2 noči + zajtrk v Hotelu 4* na Pohorju za 2 osebi

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bellevue ali hotelu Arena. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha! Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hotelu Bellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo v bogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in v razkošnem ambientu Ciproš.
Hotel Arena 4* je umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta in je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. Skozi slogan »Udobje v naravi« vam ponuja beg od stresnega življenja, kjer si boste brez slabe vesti vzeli čas zase in se prepustili razvajanju.

Ponudba vključuje:
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Bivanje v Hotelu Bellevue 4* ali Hotelu Arena 4* – odvisno od razpoložljivosti
2x zajtrk za 2 osebi
Neomejen vstop v svet savn hotela Bellevue (za goste Hotela Bellevue) ali v wellness center Arena (za goste Hotela Arena)
Brezplačni vstop v fitnes
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče
Kupon je unovčljiv od 13. 12. do 29. 12. 2017, od ponedeljka do petka (doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 10 €/oseba/noč)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.