Delta akcija! Povratne letalske vozovnice iz Munchna v ZDA, že od 421 eur


SanFrancisco1_630

Letalska družba Delta Airlines vam ponuja akcijo s številnimi ugodnimi letalskimi povezavami iz Munchna v ZDA, že od 421 eur naprej.

Obdobje rezervacije: do vključno 05.02.2014
Obdobje potovanja: od 15.01.-10.04. in od 01.05.-26.05.2014; potovanje se mora zaključiti do 10.06.2014

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Munchen-New York-Munchen, že za 421 eur
Munchen-Boston-Munchen, že za 436 eur
Munchen-Tampa (FL)-Munchen, že od 448 eur
Munchen-Miami-Munchen, že za 451 eur
Munchen-Los Angeles-Munchen, že za 501 eur
Munchen-San Francisco-Munchen, že za 521 eur
Munchen-Las Vegas-Munchen, že za 533 eur

Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.Okvirna skupna cena povratnega potovanja iz Ljubljane tako znaša od  485 eur naprej.

Številna ugodna prenočišča v zgoraj naštetih mestih lahko rezervirate tukaj:
Booking.com
Ebookers.de
Expedia.de
Expedia.ie
Expedia.com
Hotel.de
Airbnb.com (V kolikor se registrirate v sistem AIRBNB.COM, ob vašem prvem potovanju prihranite 25 USD  (velja za ponudbo z vrednostjo min 75 USD).)
IHG hotels

Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York in ostale destinacije lahko naročite tukaj

NASVET IZLET NA DLANI: Visa Waiver Program omogoča državljanom RS (imetnikom navadnih potnih listov RS), da vizum za turistična in poslovna potovanja do 90 dni ni potreben. Slovenski državljani lahko v ZDA potujejo z veljavnim slovenskim potnim listom, na podlagi katerega jim bo dovoljen vstop za tri mesece, pri tem pa morajo imeti tudi povratno vozovnico. Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.