JUG PORTUGALSKE! Povratna letalska karta in 7 nočitev v pokrajini Algarve (letalo + hotel) že za 180 eur!


Super priložnost za pobeg v pokrajino Algarve, ki leži ob Atlantiku in je pravi raj za ljubitelje peščenih plaž in čudovite narave. Zaradi bližine španske meje, si v tedenskem dopustu lahko privoščite skok in večerjo v sosednji državi.
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (termin sre 11.11. – sre 18.11.2015) za dve osebi v portugalskem mestu Faro.

Ugodne letalske karte vam omogoča TUIFly z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 105 eur na osebo (v ceno je vključena check in prtljaga).

V Albufieri je na voljo 7 nočitev (za termin 11.11. – 18.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču obalnega bisera s 3*Topazio Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 111 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel+ letalo) v Albufieri tako znaša od 223 eur (oz. 116 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Topazio Hotel za dve osebi (7 nočitev) za 111 eur na povezavi tukaj
fh

Rezervacija letov v Faro preko spodnje povezave :
Munchen -Faro – Munchen, že za 105 eur (termin 11.11. -18.11.2015)
far

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.