Izlet na dlani

LAST MINUTE! 2 noči s polp. v Terme Zreče (Hotel Atrij Superior) že za 103 eur/osebo

Prepustite se 3-dnevnem oddihu za 2 osebi, sprostite se v toplih termalnih vrelcih, v edinstveno opremljeni Savna vasi in razvajajte se v Idili, Weelness & Spa centru. Preživljanje počitniških dni v Termah Zreče je nepozabno, ne glede na to, ali jih preživljate športno, aktivno ali pa se raje predajate počitku in razvajanju v družbi svojih najbližjih.

Odkrijte lepote, sprostitev in popolne užitke v idilični pokrajini Zreškega Pohorja. Hotel Atrij Superior navdihuje zgodba o jabolku, ki ohranja mladost in predstavlja naravni vir zdravja in energije. Zgodba o jabolku je vidna v opremi hotela, v sadovnjakih, ki ga obdajajo ter v hotelski kuhinji, ki bo navdušila vse ljubitelje kulinarike.

V Hotelu Atrij Superior se nahajata tudi sprostitveni center Idila in edinstveno opremljena Savna vas. Ne zamudite priložnosti za počitek na tradicionalnem pohorskem kozolcu! Svoja poslovna srečanja in dogodke lahko organizirate v seminarskih sobah, ki se nahajajo v pritličju hotela.

Z zagotavljanjem kakovostnih storitev, okoljevarstvene uspešnosti in ekološke učinkovitosti, Hotel Atrij Superior omogoča zadovoljstvo in ugodje.

Ponudba vključuje:

2x nočitev za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v termalnih bazenih
1x neomejen vstop v Savna vas v času bivanja

Mavrično animacijo po tedenskem razporedu
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv od 11. 8. 2018 do 25. 8. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.