Najboljše evropske destinacije za leto 2018


Če iščete destinacije kam se odpraviti na pomladni oziroma poletni evropski potep, smo vam tokrat kot idejo pripravili seznam najboljših 20 evropskih destinacij. Seznam je povzet po strani European best destination, glasovanje za izbor najboljše evropske destinacije še poteka. Posebnost seznama je ta, da se je tam znašala tudi slovenska destinacija in sicer Bohinj, če ste navdušenci nad Bohinjem, mu lahko stisnete kakšen glas, sicer pa lahko glasujete tudi za kakšno od ostalih destinacij. Glasujete lahko tukaj vse do 8. februarja 2018.

Člani Ekipe Izlet na dlani smo na vrh seznama dali naših 5 destinacij iz predlaganega nabora, ostale pa so navedene v nadaljevanju.

Katera pa je vaša najboljša evropska destinacija z predlaganega seznama in katero slovensko destinacijo bi dodali še na seznam poleg Bohinja? 


London (Anglija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Londonu si oglejte na povezavi tukaj.


Amsterdam (Nizozemska)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Amsterdamu si oglejte na povezavi tukaj.


Barcelona (Španija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Barceloni si oglejte na povezavi tukaj.


Lizbona (Portugalska)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Lizboni si oglejte na povezavi tukaj.


Bohinj (Slovenija)Tripadvisor opis znamenitosti si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v okolici Bohinja si oglejte na povezavi tukaj.

Seznam vsebuje skupno 20 destinacij, preostalih 15 je:
06. Colmar (Francija)
07. Edinburg (Škotska)
08. Dunaj (Avstrija)
09. Berlin (Nemčija)
10. Budimpešta (Madžarska)
11. Otok Hvar (Hrvaška)
12. Praga (Češka)
13. Kotor (Črna Gora)
14. Atene (Grčija)
15. Riga (Latvija)
16. Pariz (Francija)
17. Milano (Italija)
18. Wroclaw (Poljska)
19. Bilbao (Španija)
20. Bruselj (Belgija)

Katera pa je vaša najboljša evropska destinacija z predlaganega seznama in katero slovensko destinacijo bi dodali še na seznam poleg Bohinja? 

Celotni seznam si lahko podrobneje ogledate na European best destinations, kjer lahko tudi glasujete za vašo top destinacijo.