Povratna letalska vozovnica na Šrilanko že za 450 eur (od aprila do julija!)


srilanka6_630

Letalska družba Etihad Airways vam ponuja ugodno potovanje na Šrilanko (Colombo) in sicer že za 450 eur.
Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Dunaj, mesto prihoda pa Munchen (v obeh smereh je prisoten postanek v mestu Abu Dhabi).

Obdobje potovanja: od konca aprila do začetka julija 2014
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Nekaj terminov, ki so na voljo po ugodnih cenah: 28.04.-13.05; 30.04.-11.05.; 06.05-21.05.; 20.05.-04.06.; 03.06.-18.06.; 18.06.-03.07.2014…

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
Dunaj-Colombo-Munchen; že za 450 eur (prvomajski termin!)

Prevoz iz Ljubljane do Dunaja vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti  že za 28 eur v eno smer, od Munchna do Ljubljane pa že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. Okvirna skupna cena povratnega potovanja iz Ljubljane tako znaša 510 eur.

Številna ugodna prenočišča na Šrilanki lahko rezervirate tukaj:
Booking.com
Ebookers.de ( 20% popust na vsa prenočišča. Coda: LOVE20TRAVEL)
Expedia.de

Expedia.ie
Expedia.com
Hotel.de
Airbnb.com 
(V kolikor se registirate v sistem AIRBNB.COM prihranite 25 USD ob vašem prvem potovanju (velja za ponudbo z vrednostjo min 75 USD).)
IHG hotels

Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI: Slovenskim državljanom vizum je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).

 • rok

  pozdravljeni!
  jaz in punca imava namen obiskat šri lanko v poletnem času enkrat a plan imava za cca 3 tedne, v tej ponudbi pa je 2 tedna. Zanima me, če je vredno počakat še na kakšno ponudbo, nebi pa rada potem ostala praznih rok!
  hvala, Lp.

  • Cen žal ne vemo napovedati posledično vam tudi ne vemo svetovati glede časa nakupa. Omenjena ponudba je na voljo tudi za 3 tedne. V zgoraj omenjeno povezavo vnesti le želene datume.

   • rok

    hvala!
    mi zna kdo, ki je že obiskal sri lanko v juniju juliju, povedat kako izgledajo monsunska obdobja in ali je sploh tist čas neprimeren? hvala