Izlet na dlani

Raziščite Slovenijo s Stikalnikom! (Psst, imajo celo darilo za vas!)

Potovanjaaa! Popotovanja, raziskovanja, odkrivanje vedno novih in novih lokacij, spoznavanje zanimivih ljudi, nepozabni trenutki, spomini, ki trajajo… In ni večje življenjske šole od tiste, ki ti jo dajo potovanja. Vse najverjetneje mika tujina in doživljanje tujega ritma na lastni koži, pa vendar skriva tudi Slovenija ogromno še neraziskanih kotičkov, ki jih lahko obiščete že na vaše prosto popoldne. Predstavljajte si šele, kaj vse lahko vidite v enem prostem vikendu! Če želite par namigov kam greste lahko že ta vikend, berite dalje, saj vas na koncu prispevka čaka darilo 😉

stikalnik-ljubljana

Vse nas kdaj popade želja, da bi lep ali dolgočasen dan kar se da popestrili in se podali nekam v neznano. Verjetno je brez pomena spraševati, ali se strinjate, saj mislimo, da smo preprosto vsi enakega mnenja. In zakaj ne bi ta neznan kotiček obiskali kar na domačem pragu, v Sloveniji? Prepričani smo, da obstaja še ogromno skritih predelov naše države, ki jih morate še obiskati. In vsi od teh so čudoviti, magični, prelepi in nepozabni.

stikalnik-vintgar

Želite enodnevni izlet v bližnje kraje? Rešitev najdete na Stikalnik.si. Ste avanturist po duši in vas zanimajo atraktivne točke v vaši okolici ali kar povsod po Sloveniji? Pokukajte na Stikalnik.si. Ne le, da boste na portalu našli ideje za vaše izlete… Še več! Vsako lokacijo, opisano na portalu in na blogu lahko tudi ocenite, komentirate ter dodate vašo izkušnjo, ki bo definitivno pomagala drugim bralcem portala, da se lažje odločijo in še lažje najdejo rešitev, ko bodo v enako dilemi, kot vi. Čez nekaj kilometrov, ko bo tudi Stikalnik.si že utečen, je njegovo poslanstvo povezati bralce (od mladih do manj mladih in starejših) s slovenskimi podjetji, ki ponujajo svoje storitve na portalu, zato si drznemo reči, da bo Stikalnik.si uporaben, zanimiv, atraktiven in inovativen!

stikalnik-piran

Če povzamemo, v sklopu portala skrbijo za ponudbo tedenskih idej za izlete, predstavitev zanimivih lokacij, hkrati pa predstavlja vse, kar je oh in sploh na področju kulinarike, aktivnosti, oddiha, druženja in zabave.

stikalnik-blog

Vse, kar delimo z vami, je popolnoma BREZPLAČNO, in prav takšen je tudi naš “Izletniški vodič po Gorenjski”, ki ga lahko enostavno prenesete iz portala na vaš računalnik. V vodiču boste našli že vnaprej pripravljene in zapisane ideje za enodnevne izlete, ki jim lahko sledite tudi s pomočjo interaktivnih map. V prav vseh mapah pa so vključene lokacije, ki jih zagotovo še ne poznate in komaj čakajo, da jih odkrijete.

Obljubljamo pa vam še več brezplačnih vsebin na blogu, prav tako pa bomo nadaljevali z objavljanjem novih zanimivih vodičev, saj je odziv nanje neverjetno pozitiven. Predlagamo vam, da obiščete našo spletno stran, nam sledite na našem Facebook in Instagram profilu, najpomembnejše pa je, da si tudi vi priskrbite naš BREZPLAČNI vodič po Gorenjski, ki ga lahko dobite tu
=> https://www.stikalnik.si/kam-na-izlet-na-gorenjskem/

stikalnik-vodic-po-gorenjski

Pa ne pozabite, ni vam potrebno prav daleč, da odkrijete nekaj novega. 😉

Prispevek spisal Gašper Gaberšček.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.