Izlet na dlani

SLO/ANG BLOG: FINDING MALOKOKO

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev se tokrat predstavlja Kat, ki potuje že od malega, zadnja 4 leta v troje. Mama, žena, hobi fotografinja in nepoboljšljiv sanjač, ki rada potuje že od malih nog.  Predstavljamo vam popotniški blog Finding Malokoko.

malokoko2

Kat blog piše dobro leto, v slovenščini in angleščini, predvsem zato, ker zadnjih 5 let z družino živi v Nemčiji in ima tako cel kup internacionalnih bralcev. Potovalne dnevnike piše že približno od 18.leta in vedno je uživala v tem. Ideja o pisanju bloga jo je že dostikrat prešinila, a do nedavnega svojih misli ni upala javno objaviti.

Zapisala je, da verjetno ne bo nikoli zares opustila pisanja dnevnikov – v slednje lahko namreč še marsikaj nalepiš in narišeš, zato so vsekakor bolj osebni kot blog na internetni strani. Prav verjetno je, da se je ta “mogoče obstoječ potovalni gen” uspešno prenesel tudi na sina in dokler ni dovolj star, da se odloča sam, bodo potovali skupaj. Potovati z otroci je seveda nekaj čisto drugega kot potovati sam – ampak, ko enkrat pridejo, je tako ali tako vse drugače. Če vas je strah, da z njimi ne boste mogli potovati, se motite! Otroci so veliko bolj prilagodljivi novim okoliščinam, kot si mislite. Torej, poskusite tudi vi in ne bo vam žal!

Podatki o blogu FINDING MALOKOKO :
– spletna stran oz.blog: http://findingmalokoko.com/
– FB naslov: https://www.facebook.com/findingmalokoko/?ref=aymt_homepage_panel
– instangram: https://www.instagram.com/findingmalokoko/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga FINDING MALOKOKO vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.