Izlet na dlani

SLO/ANG blog Following the wind

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev se tokrat predstavlja popotnica Katja Manojlovič s svojim slovensko/angleškim blogom Following the wind.

follow1

S sledečimi besedami se je Katja predstavila kar sama.
Sem Katja, večna popotnica, ljubiteljica narave, vetra v laseh in norih dogodivščin. Lani sem po potovanju po Laosu in Kambodži začela pisati blog, saj sem želela za morebitne popotnike zapisati pomembne informacije s poti (blog).

Ker sem si želela doživeti daljše potovanje, sem lansko leto dala odpoved v službi in se novembra odpravila na posebno dogodivščino, potovanje po Jugovzhodni Aziji. Začela sem na Kitajskem z enomesečnim treningom Kung fuja, kjer sem se med drugim doživela kako je trenirati po 8 ur na dan, 6 dni na teden pri minus 6 stopinjah ter spati v neogrevanih prostorih, pri čemer sem vzljubila  preprostost. Pot sem nadaljevala po toplejših krajih, in sicer najprej na Tajskem, nato sem “skočila” še v Malezijo in na moje veliko veselje pristala v Burmi, ki mi je res odprla oči in srce. Potovanje sem čudovito zaključila v Vietnamu, kjer sem utrujenost dala na stran in se mu z zadnjimi močmi  prepustila.
Moj prvotni namen bloga je bil sicer bolj zaseben, torej pisanje dnevnika, v katerem so poleg znamenitosti zapisani tudi moji občutki, saj sem veliko potovala sama. Prav tako sem želela svojim prijateljem in vsem, ki jih to zanima, prikazati, kako je doživeti eno takšno potovanje, zato je blog zelo obsežen.

Podatki o blogu Following the wind :
– spletna stran oz.blog: www.followingthewind.sqwiz.com/
– FB naslov: www.facebook.com/Following-the-wind-107039966315261/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Following the wind vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.