Izlet na dlani

V soboto 3. septembra ponovno vabi Odprta kuhna v Celju

Na Mestni tržnici Celje in na Savinovi ulici bo to soboto, 3. septembra, ponovno čas za kulinarično razvajanje na Savinjskem. V goste po poletnem predahu namreč prihaja Odprta kuhna, najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas.

»Ker se v Celju niste družili že kar nekaj časa, bodo septembra gurmansko karavano tja pripeljali kar dvakrat. Poleg sobote, ki je pred nami, bodo – če bo vreme dopuščalo – prišli tudi v soboto, 24. septembra. Obakrat bo Odprta kuhna odprta od 10. do 20. ure,« je napovedala Alma M. Kochavy, vodja projekta. Obljubila je, da bo bodo pripeljali največ ponudnikov doslej. Prisotni bodo lokalni ponudniki, kot sta Stari pisker in Galerija okusov, in ponudniki z drugih koncev Slovenije. Med njimi bo tudi nekaj novih, denimo Jedu s slastni hot dogi, Atelier Karim s pisanimi sladkimi macaroni in piškotki, Argentino za vse ljubitelje sočnega mesovja ter Experiment z zapeljivimi koktejli in dišečimi kavicami z vsega sveta.

Naslovna fotografija: Arhiv Odprta kuhna.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Iskalnik prenočišč

Prijavite se na dnevne na E-novice:

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.