ZANIMIVO! 35 najlepših svetovnih mest, ki jih morate obiskati!


Spletna stran svetovno znane revije The Telegraph je objavila zanimiv članek o najlepših svetovnih mestih, ki jih morate videti preden umrete. Koliko od naštetih mest ste že uspeli videti? Če želite videti celoten seznam mest, kliknite TUKAJ.

Katera tri mesta pa so vaša najljubša, ki ste jih obiskali?


ISFAHAN (IRAN)


Tripadvisor opis aktivnosti v Isfahanu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v Isfahanu si oglejte na povezavi tukaj.


FIRENCE (ITALIJA)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Firence si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Firence si oglejte na povezavi tukaj.


LUANG PRABANG (LAOS)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Luang Prabang si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Luang Prabang si oglejte na povezavi tukaj.


SIENA (ITALIJA)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Siena si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Siena si oglejte na povezavi tukaj.


CAMBRIDGE (VELIKA BRITANIJA)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Cambridge si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Cambridge si oglejte na povezavi tukaj.


CAPE TOWN (JAR)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Cape Town si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Cape Town si oglejte na povezavi tukaj.


FES (MAROKO)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Fes si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Fes si oglejte na povezavi tukaj.


SAN FRANCISCO (ZDA)


Tripadvisor opis aktivnosti v San Franciscu si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v San Franciscu si oglejte na povezavi tukaj.


TALLIN (ESTONIJA)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Tallin si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Tallin si oglejte na povezavi tukaj.


EDINBURGH (ŠKOTSKA)


Tripadvisor opis aktivnosti v mestu Edinburgh si oglejte na povezavi tukaj. Opis prenočišč in cene v mestu Edinburgh si oglejte na povezavi tukaj.