ZANIMIVO! Ali prihaja na brniško letališče letalski prevoznik Flydubai?


Dobra novica za vse ljubitelje potovanj prihaja iz vrst letalskega prevoznika Flydubai, ki bo po poročanju spletne strani Exyuaviation.com v naslednjem mesecu objavil poletne letalske linije. Izmed potencialnih povezav se omenjajo linije z Ljubljano in Dubrovnikom. Zagotovo nameravajo pri Flydubai razširiti svojo mrežo letalskih povezav na območju Balkana, zato bi bili dobrodošlo da se državam na seznamu pridruži Slovenija.

Letalska družba v sodelovanju z Emirates poizkuša optimizirati mrežo letalskih destinacij. Za boljše pokrivanje poletov na območju bivše Jugoslavije imajo v mislih tudi kakšno začasno zamenjavo destinacij. V praksi to pomeni, da npr. v glavni sezoni, ko je povpraševanje za polete večje, lahko zamenjajo svoje letalo za večje letalo od Emirates in obratno velja za polete izven sezone, kjer zaradi manjšega povpraševanja bolj pridejo v poštev manjša letala od Flydubai družbe.

Držimo pesti, da se napovedi o prihodi družbe Flydubai v Ljubljano uresničijo. Original članek si lahko preberete TUKAJ.