Izlet na dlani

1. MAJ OPATIJA! 3 noči s plp v Hotel Lungomare že za 139,5 eur na osebo

Smart Selection Hotel Lungomare Opatija (3*), nekdanji Residenz, v Opatiji leži čisto ob morju, v središču mesta in sredi Opatijske riviere. Hotel ima od leta 2018 na voljo nedavno urejene in klimatizirane sobe s tremi zvezdicami, preurejene skupne prostore in recepcijo kot tudi obnovljeno restavracijo. Gostom sta na voljo hotelska plaža in notranji bazen z ogrevano morsko vodo Remisens Hotela Kristal.

V bližini dogodkov v mestu in le nekaj korakov oddaljen od zgodovinskih znamenitosti in najbolj priljubljenih opatijskih atrakcij predstavlja hotel popolno lokacijo za nepozabne počitnice. Hotel ravno tako ponuja idilično okolje na sami morski obali. Kljub bližini središča mesta je hotelu uspelo ohraniti vzdušje miru in tišine. Hotel ima 49 sob, od katerih ima 31 balkone s prekrasnim pogledom na morje. Druge sobe nudijo pogled na vedno zanimive dogodke v mestu. Hotel nudi Wi-Fi v vseh sobah in skupnih prostorih, tako da lahko med svojim bivanjem brezplačno brskate po internetu.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom za 2 osebi

3x polpenzion za 2 osebi
Brezplačni Wi-Fi

 

Kupon je unovčljiv od 20. 4. 2018 do 7. 5. 2018
Nakup kupona je možen le do 1. 4. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.