Izlet na dlani

VELIKA NOČ v RAJU! Povratna letalska karta in 9 nočitev na Filipinih (vsa letala + vsa prenočišča) že za 537 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 12 dnevnega dopusta v marcu oz. v času okrog velikonočnih praznikov (termin 18.03 – 29.03.2016) za dve osebi na Filipinih. Ugodne letalske karte iz Benetk v Manilo vam omogočata letalski družbi Turkish Airlines in Cathay Pacific, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 327 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga standardnih mer oz. velikosti navedenih letalskih družb).

Na Filipinih smo vam pripravili kombinacijo nočitev v prestolnici Manili ter na otoku Palawan. V Manili sta na voljo 2 nočitvi v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Best Western hotel la Corona, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 73 eur (Tripadvisor ocena tukaj). Na Palawanu je na voljo 7 nočitev v prav tako zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Hibiscus Garden hotel, kjer je cena za dve osebi že od 206 eur (Tripadvisor ocena tukaj)

Skupna cena celotnega paketa 20 dnevnega dopusta za dve osebi ( vse letalske povezave + vsa prenočišča) na Filipinih tako znaša 1073 eur (oz. 537 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
MANILA- Rezervacija hotela s 3*Best Western Hotel La Corona (2 nočitvi + zajtrk) za dve osebi že od 73 eur na povezavi tukaj
mnl2

PALAWAN- Rezervacija hotela s 3*Hibiscus Garden Hotel  (7 nočitev) za dve osebi že od 206 eur na povezavi tukaj
mnl3

Rezervacija povratnih letalskih kart iz Benetk na Filipine (Manila) je mogoča preko spodnje povezave (klik na povezavo in nato postopek rezervacije): termin 18.03.-28.03.2016 (prihod v Manilo 19.03; povratek v Benetke 29.03.2016)
Benetke (VCE) – Manila (MNL) – Benetke (VCE), že za 327 eur (it. skyscanner)
Benetke (VCE) – Manila (MNL) – Benetke (VCE), že za 327 eur (ang. skyscanner)

mnl1

Ugodne povratne letalske karte iz Manile na Palawan vam omogoča npr. letalska družba Philippine Airlines, že od 70 eur/osebo naprej (v ceno je vključena tudi check in prtljaga). Za ugodnimi nizkocenovnimi povezavi za Palawan lahko brskate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.