Izlet na dlani

VROČE! 7 nočitev na rajskih Maldivih (letalo iz Benetk + hotel 2*) že za 498 eur!

Super ponudba za rajske počitnice na sanjskih Maldivih! Za mnoge destinacija poročnega potovanja, ki vam je sedaj dostopna po zelo ugodni ceni. Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnega dopusta v mesecu novembru (termin tor 17.11. – tor 25.11.2015) za dve osebi na Maldivih (Male). Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za osebo na voljo, že za 419 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

Na Maldivih je na voljo 7 nočitev v hotelu 2* Aligaa Fishing Lodge za dve osebi, že od 157 eur. Skupna cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + hotel) na Maldivih (otok Lhaviyani Atoll) tako znaša 995 eur (oz. 498 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- slika spodaj ter nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
Rezervacija 2* Aligaa Fishing Lodge za 7 nočitev za dve osebi že od 157 eur na povezavi tukaj
mle-hotel

Letalska povezava na Maldive:
vce-mle

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko spodnje povezave:
Benetke (VCE) – Male (MLE) – Benetke (VCE) že za 419 eur (ang. povezava skykscanner.ie)

NASVET IZLET NA DLANI:
– Vse informacije o poveazvi med letališčem in otokom kjer se nahaja hotel lahko najdete tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za maldive lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.