Izlet na dlani

ALL INCLUSIVE HVAR! 3 noči ALL INCL. v Hotelu Hvar 3* že za 157 eur na osebo

Hotel Hvar na otoku Hvar! Ste že obiskali otok, ki velja za enega od 10 najlepših otokov na svetu? Ne glede na to, kakšen je vaš odgovor, oddiha na Hvaru ne boste nikoli obžalovali! Čudovita polja sivke, stari nasadi oljk in vinogradi, prijetno sonce in čisto morje – popolna kombinacija za edinstveno harmonijo človeka in narave …

Otok v srednjedalmatinski otoški skupini je najdaljši na Jadranu. Ob vsej obali so strme brežine, v katere se zajedajo številni zalivi. Gozd sega skoraj povsod do obale. Otok ima izredno blago sredozemsko podnebje. Turizem je najbolj razvit v naseljih Hvar in Jelsa. Hvar je prepoznaven po vonju sivke in največjim številom sončnih ur v letu.

Hotel se nahaja 600 m od centra Jelse. Od morja je oddaljen 150 m. Sproščate se lahko v zunanjem bazenu z morsko vodo, v velikosti 48 m2 ali notranjem bazenu z morsko vodo (temperatura do 24 stopinj), v velikosti 100 m2. Imate tudi možnost koriščenja ležalnikov do zasedbe prostih mest. Restavracija in TV salon sta klimatizirana. Internet je brezplačno na voljo na recepciji hotela. Parkirišče za goste hotela je brezplačno. V hotelu se nahaja restavracija, bar pri bazenu, terase, TV soba, fitnes, masaža, prodajalna spominkov, štiri tenis igrišča, mini golf, namizni tenis. Po predhodnem dogovoru je mogoča tudi brezglutenska prehrana.

Nastanjeni boste v dvoposteljni Comfort sobi z balkonom ali teraso. V sobah je kopalnica s tušem, sušilec za lase, satelitska televizija, telefon, stropni ventilator.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi z balkonom ali teraso (stran morje) za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno)
3x all inclusive (zajtrk, kosilo, večerja) za 2 osebi
Pijačo v baru na bazenu (10.00-23.00) in v restavraciji med zajtrkom, kosilom in večerjo, neomejeno pijačo iz avtomata, popoldanski prigrizek in kavo (16.00-17.00)

Uporabo notranjega bazena z morsko vodo
Uporabo zunanjega bazena z morsko vodo
Uporabo ležalnikov ob bazenu (omejeno število)
Animacijski in zabavni program za otroke in odrasle
Uporabo fitnessa
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 25. 5. do 11. 6. 2019, od 14. 6. do 17. 6. 2019 in od 7. 9. do 21. 9. 2019

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.