Izlet na dlani

ALL INCLUSIVE HVAR! 6 noči ALL INCLUSIVE v Hotelu Hvar 3* že za 447,5 eur na osebo

Hotel Hvar na otoku Hvar! Ste že obiskali otok, ki ga je revija Traveler razglasila za enega izmed 10 najlepših otokov na svetu? Ni pomembno, ali je vaš odgovor da ali ne, če se odločite preživeti počitnice na tej čudoviti turistični destinaciji, vam zagotovo ne bo žal!

Prostrana polja sivke, stari oljčni nasadi in vinogradi, prijetno sonce in čisto morje – to je popolna kombinacija za edinstveno harmonijo človeka in narave. Nekdanje ribiško in kmetijsko mesto Jelsa se nahaja v osrednjem delu otoka Hvara, obkroženo s stoletnimi borovimi gozdovi, sivko, vinogradi, oljčnimi nasadi in čistim modrim morjem. Prijetno podnebje s številnimi sončnimi urami na leto bo poskrbelo, da bo vaš dopust idealen. Jelsa je vredna raziskovanja zaradi številnih cerkva, trgov, parkov, jam in zgodovinskih znamenitosti. Najbolj zanimivi kraji za obisk so Humac in Grapčeva špilja, stari del Jelse in ostanki stolpa.

Hotel se nahaja 600 m od centra Jelse in 150 m od morja. Sprostite se lahko v zunanjem ali notranjem bazenu z morsko vodo. Restavracija in TV salon sta klimatizirana, brezplačen internet pa je na voljo na hotelski recepciji. Hotel ponuja dodatne fitnes storitve, masaže, trgovine s spominki in športne aktivnosti. Po predhodnem dogovoru je možna brezglutenska dieta.

Soba Comfort ima 17m2, udobno posteljo, balkon s pogledom na morje, TV, ventilator in kopalnico s kadjo/tuš in sušilcem za lase.

Ponudba vključuje:

6x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 12 let brezplačno)
All inclusive: zajtrk, kosilo, večerja, popoldanska malica in pijača, neomejena pijača na hotelskem bazenu
1x tedensko organizirana dalmatinska večerja v hotelu

Neomejeno uporabo notranjega in zunanjega bazena
2x tedensko organizirana glasba v živo v hotelu
6x tedensko organiziran animacijski program za otroke
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 9. 7. 2022 do 26. 8. 2022

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.