Izlet na dlani

ANG-SLO BLOG: Adele in Slovenia

Tokrat vam predstavljamo zanimiv blog po imenu ADELE IN SLOVENIA. Gre za neke vrste angleško- slovenski blog, saj je blog pisan v angleškem jeziku, medtem ko je tematika bloga predstavitev Slovenije.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga je Adele Gray, ki se je leta 2007 preselila v Slovenijo. Adelin blog spremlja preko 60 tisoč bralcev, sledijo ji predvsem Slovenci, pa tudi Angleži, Američani, Avstralci, Nizozemci in drugi.

Na kratku o Adele: Adele je bila rojena v Bahrajnu, mladost je preživljala v Saudski Arabiji, Južnoafriški Republiki ter v predmestju Londona. Po nekaj obiskih Slovenije se je odločila tukaj tudi nastaniti. Več o Adele lahko izveste v zanimivem prispevku tukaj

V blogu piše o: svojem življenju v Sloveniji, predvsem v Radovljici (kjer živi) in okoliških Alpah in Karavankah. Adele piše o svojih izletih v gore, planinarjenju in kolesarjenju ter o dogodkih v Radovljici in o slovenski kulinariki. Adele meni, da je njen blog namenjen tako turistom kot tudi domačinom.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: Daffodils on Golica

Podatki o blogu Adele in Slovenia:
Spletna stran: https://adeleinslovenia.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Adele-in-Slovenia/605410972861690
Pinterest: https://www.pinterest.com/adeleinslovenia/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Adele in Slovenia vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.