Izlet na dlani

APRIL! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Azerbajdžanu (letalo + hotel) že za 148 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu aprilu (termin ned 24.04.- čet 28.04.2016) za dve osebi v prestolnici Azerbajdžana- Bakuju. 

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 75 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Bakuju so na voljo 4 nočitve (za termin 24.04.-28.04.2016) v hotelu v središču mesta s 4*Giz Galasi Hotelkjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 145 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel s 4* z zajtrkom + letalo) v Azerbajdžanu tako znaša od 295 eur (oz. 148 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Giz Galasi Hotel za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 145 eur na povezavi tukaj
baku2

Rezervacija letov v Azerbajdžan preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta – Baku – Budimpešta, že za 75 eur na osebo (termin 24.04. – 28.04.2016)

baku1

Nasvet Izlet na dlani: Glede na prihod v zgodnjih jutranjih urah, lahko prihranite tudi eno nočitev, vendar morate imeti v mislih da je check in šele ob 14.00. V tem primeru vas bo hotel za 3 nočitve stal samo 109 eur, oziroma celotni paket samo 130 eur.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.