Izlet na dlani

AVGUSTOVSKI DOPUST V BIOGRADU! 5 noči s polp. v Ilirija Resort/Hotel Adriatic 4* že za 249,5 eur na osebo (otrok gratis!)

Obiščite Biograd na Moru in uživajte v morskem zraku. Biograd ima idealno lokacijo centra riviere jadranske obale in dalmatinskega navtičnega raja. Če obstaja mesto na jadranski obali, ki ga je vredno obiskati in raziskati zaradi njegove lepote, idealnega položaja, skladnosti, prisrčnih ljudi in bližine najvažnejših hrvaški nacionalnih parkov, kot tudi zaščitenih naravnih področij, potem je to vsekakor Biograd na Moru.

Nahaja se v Pašmanskem zalivu, 25 km od Zadra, z lepimi plažami, borovimi gozdički in sončnimi zalivi. To zaradi česar Biograd na Moru izstopa kot turistična destinacija je njegovo naravno okolje, bližina nacionalnega parka Kornati, Nacionalnega parka Krka in Naravnega parka Vransko jezero – ornitološkega rezervata, bogatega športno-ribiškega področja, ki je še posebej zanimivo za kanuiste in opazovalce ptic.

V tem okolju se nahaja znani Ilirija Resort. Hotel Kornati se nahaja na rivieri, direktno ob morju in 50 metrov od plaže. V 4 nadstropjih najdete 102 sob, 4 suite, 2 dvigali, dvorano za sestanke, restavracijo, bar, Wi-Fi in parkirišče.

V neposredni bližini hotelov, v centru Ilirija Resorta se nahaja plaža h kateri lahko pristopite iz hotelov Kornati, Ilirija in Adriatic. Salvia SPA Medical Wellness se nahaja v najvišjem nadstropju hotela Ilirija in nudi različne lepotne tretmaje in spa s proizvodi iz lokalnih mediteranskih zelišč svetovno uveljavljene znamke PEVONIA. V sklopu Ilirija Resorta se ponuja kopica možnosti, kako preživeti svoj oddih na aktiven način. Od teniških igrišč, vodnih športov do adrenalinskih pustolovščin – vse možnosti so odprte.

Ponudba vključuje:

5x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99. leta brezplačno)
5x polpenzion v hotelu Ilirija za 2 osebi
Uporabo ogrevanega zaprtega bazena s pogledom na morje v hotelu Ilirija

Uporabo odprtega bazena z otroškim bazenom v sklopu Hotela Adriatic
Šport in aktivnosti (namizni tenis, odbojka na mivki, jogging, kolesarske ture)
Plesna terasa z živo glasbo (ob sredah in petkih) v hotelu Ilirija

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 8. 2020 do 23. 8. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.