Izlet na dlani

BALTIK VABI! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Litvi (Vilna) (letalo + hotel3*) že za neverjetnih 118 eur na osebo!

Prestolnica Litve vas v času aprilskih praznikov vabi, da jo bolje spoznate. 5 noči je dovolj, da jo raziščete in spoznate lokalne ljudi, ter si privoščite tradicionalne jedi. Ste v dvomih in vam destinacija ni mikavna? Presenečeni boste nad videnim. Naj se potepanje po Baltiku začne! Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (termin čet 23.- tor 28.04.2015) za dve osebi v Vilni, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 52 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Vilni so na voljo nočitve (za termin 23.-28.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Panorama Hotel Vilnius, kjer je cena za dve osebi že 133 eur ali v 4*BEST WESTERN Vilnius, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 200 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Vilni tako znaša od 237 eur (oz.118 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Panorama Hotel Vilnius za dve osebi (5 nočitev) za 133 eur na povezavi tukaj

vilna3

Rezervacija hotela s 4*BEST WESTERN Vilnius za dve osebi z zajtrkom (5 nočitev) za 200 eur na povezavi tukaj

vilna4

 

Rezervacija letov v Vilno preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano (Bergamo) – Vilna – Milano (Bergamo), že za 52 eur na osebo (termin 23 – 28.04.2015)

ryavil
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.