Izlet na dlani

BERLIN! Povratna letalska karta in 5 nočitev v prestolnici Nemčije (letalo + hotel 3*) že za 96 eur

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic (termin čet 21.01. – tor 26.01.2016) za dve osebi v Berlinu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 16 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).
V Berlinu je na voljo 5 nočitev (za termin 21.01. – 26.01.2016) v dobro ocenjenenem hotelu s 3*Novum Hotel Aldea Berlin Centrum, kjer je cena za dve osebi že od 159 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Berlinu tako znaša od 191 eur (oz. 96 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Novum Hotel Aldea Berlin Centrum za dve osebi (5 nočitev) za 159 eur na povezavi tukaj
berlin2

Rezervacija letov iz Benetk v Berlin preko spodnje povezave :
Benetke – Berlin – Benetke, že za 16 eur (termin 21.01. – 26.01.2016)berlin1

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Berlin lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.