Izlet na dlani

BLOG: COOL KIDZ COOL TRIPS

V fazi predstavitev tujih in slovenskih popotniških blogerjev, je tokrat na vrsti spet slovenski blog, no pravzaprav gre za pisanje angleškega bloga izpod slovenskih rok. Tokrat vam predstavljamo blog po imenu Cool Kidz Cool Trips.

Kdo je pisec bloga: Inga Batur je blogerka, mama dveh otrok in velika ljubiteljica potovanj. Poleg omenjenega bloga, piše objave tudi na Huffington post strani.

Blog: ponuja nasvete in predloge za zabavne družinske izlete doma in po svetu.  Naslovna stran bloga vas pozdravi z  nagovorom da potovanje z otroci ni preprosto, ampak je lahko kljub temu zabavno. Blog ponuja številne starševske nasvete in predloge povezane s potovanji in je hkrati obogaten tudi z izjemnim fotografskim materialom.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:   Kot zanimivi prispevek lahko izpostavimo prispevek s porogljivim naslovom  10 Reasons You Should Never Take Your Kids to Ljubljana

Podatki o blogu Cool Kidz Cool Trips:
– spletna stran: http://www.coolkidzcooltrips.com/
– FB naslov: https://www.facebook.com/Coolkidzcooltrips
-Twitter: https://twitter.com/coolkidzcooltri

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga COOL KIDZ COOL TRIPS vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.