Izlet na dlani

BLOG: Legal Nomads

V fazi predstavitev tujih in slovenskih popotniških blogerjev, je na vrsti tudi tuj blog. Tokrat vam predstavljamo blog po imenu LEGAL NOMADS.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga Legal Nomads je Jodi Ettenberg. Gre za pravnico iz Montreala, ki je pustila svoje odvetniške posle za sabo in pričela potovati v letu 2008 in je na poti po svetu še vse do danes. Jodi boleha za celiakijo, tako da so nasveti s kulinaričnega področja med drugim vezani tudi na brezglutensko hrano. Ogled videa, ki predstavi Jodi na povezavi tukaj

Blog ima: Njen blog pokriva predvsem področja svetovne kulinarike kot tudi številne zanimive intervjuje osebnosti, ki jih na svoji poti srečuje. Vsebino bloga odlikuje tudi odličen fotografski material. Jodi je izdala tudi popotniški kulinarični priročnik z nasveti kako na potovanjih izbrskati ugodno, varno in predvsem okusno hrano (The Food Traveler’s Handbook How to find cheap, safe & delicious food anywhere in the world).

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:   Kot zanimivi prispevek lahko izpostavimo npr. Fishing for Socks in Lisbon.

Podatki o blogu Legal Nomads:
– spletna stran: http://www.legalnomads.com/blog
– FB naslov: https://www.facebook.com/LegalNomads?fref=ts
– Instagram: https://instagram.com/legalnomads/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Legal Nomads vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.