Izlet na dlani

BLOG: Migrationology

V fazi predstavitev tujih in slovenskih popotniških blogerjev, je tokrat na vrsti spet tuj blog. Tokrat vam predstavljamo blog po imenu MIGRATIONOLOGY.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga je Mark Wiens. Mark je v ZDA rojen, sicer pa že kot otrok prebival v številnih deželah po svetu. Trenutno je z ženo nastanjen v Bangkoku. Marka lahko spoznate v tem videu.

Blog ima: Njegov blog temelji na okusni hrani, predvsem azijskih dežel, pa tudi nekaterih drugih destinacij. Mark je tudi avtor številnih video posnetkov tako predlaganih znamenitosti kot tudi izbranih lokacij s hrano, ki so vam na vaši poti lahko v pomoč.  Velja omeniti Markov elektronski vodič po ulični hrani, ki si ga na njegovi strani lahko brezplačno naložite (41 Meals You Should Travel to Eat).

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:   Kot zanimivi prispevek lahko izpostavimo npr. 100 thai dishes to eat in Bangkok. Sploh, če ste na poti v Bangkok lahko na njegovi strani pobrskate med številnimi koristnimi nasveti Marka tako glede ogledov, predvsem pa glede odlične hrane.

Podatki o blogu Migrationology:
– spletna stran: http://migrationology.com/
– FB naslov: https://www.facebook.com/migrationology?fref=ts

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Migrationology vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.