Izlet na dlani

BLOG: Nomadic Matt

V fazi predstavitev tujih in slovenskih popotniških blogerjev, je tokrat na vrsti spet tuj blog. Tokrat vam predstavljamo blog po imenu Nomadic Matt.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga je američan Matt Kepnes. Matt je pričel potovati leta 2006 in kot številni sredi Tajske ugotovil, da želi za sabo pustiti običajno življenje in potovati.

Blog ima:  Njegov blog ponuja številne nasvete kako potovati kamorkoli brez velike vsote denarja. Matt je avtor številnih knjig na temo ugodnega popotništva (npr. How to Become A Travel Hacking Ninja, How to Travel the World on $50 USD Per Day itd.). Mattov blog številni uvrščajo v sam vrh popotniških blogov.

Na spodnji sliki so prikazane dežele ki jih je Matt obiskal

nomadicmatt1

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:   Kot zanimivi prispevek lahko izpostavimo npr. HOW TO TRAVEL ACROSS THE UNITED STATES ON $50 A DAY

Podatki o blogu Nomadic Matt:
– spletna stran: http://www.nomadicmatt.com/
– FB naslov: https://www.facebook.com/nomadicmatt
-Twitter: https://twitter.com/nomadicmatt
-Instagram: https://instagram.com/nomadicmatt/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Nomadic Matt vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.