Izlet na dlani

BOLGARIJA! Letalska karta in 5 nočitev v Sofiji (letalo + hotel 3* z zajtrkom), že od 84 eur na osebo!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v januarju (pet 15.01.- sre 20.01.2016) za dve osebi v prestolnici Bolgarije-Sofiji.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 20 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Sofiji je na voljo 5 nočitev (za termin 15.01.-20.01.2016) v odlično ocenjenem hotelu v središču mesta s 3*Budapest Hotel Sofia , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 128 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Sofiji tako znaša od 168eur (oz. 84 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Budapest Hotel Sofia za dve osebi (5 nočitve + zajtrk) za 128 eur na povezavi tukaj
sof1

Rezervacija letov v Sofijo preko spodnje povezave:
Bologna -Sofija-Bologna, že za 20 eur/osebo (termin 15.01.- 20.01.2016)
sof2
  

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bolgarijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.