Izlet na dlani

DALJŠI PRVOMAJSKI DOPUST! 16 nočitev na sanjskem otoku Mauritius (letalo + prenočišča) že za 717 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 19 dnevnega dopusta (termin 29.04 – 17.05.2016) za dve osebi na Mauritiusu. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Meridiana z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 495 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

Na Mauritiusu je na voljo skupno 16 nočitev za dve osebi na dveh različnih lokacijah. V dobro ocenjenem motelu v Mahebourgu s 3*ONS Motel & Guest House, kjer je cena  z zajtrkom za 5 nočitev (30.4.-5.5.2016) že od 140 eur za dve osebi. V zelo dobro ocenjenih bungalovih v Grand Baie s 3* Monalysa Grand Bay Holidays Bungalows, kjer je cena za 11 nočitev (5.5.-16.5.2016) že od 303 eur za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa 19 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + prenočišča) na Mauritiusu tako znaša 1433 eur (oz. 717 eur na osebo).

Podatki o prenočiščih in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- slika spodaj ter nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
Rezervacija v 3*motelu ONS Motel & Guest House za 5 nočitev z zajtrkom za dve osebi že od 140 eur na povezavi tukaj
mahe1

Rezervacija v 3*bungalovu Monalysa Grand Bay Holidays Bungalows za 11 nočitev za dve osebi že od 303 eur na povezavi tukaj
mahe3

Rezervacija letalskih vozovnic na Mauritius je mogoča preko spodnjih povezav:
Milano (MXP) – Mauritius (MRU) – Milano (MXP), že za 495 eur (angl. povezava skyscanner)(termin 29.4.-16.5.2016)
mahe2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mauritius lahko naročite tukaj.
VIZUM: Je potreben, več tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.