Izlet na dlani

SAMO DANES, DARILNI BON ZA TERME OLIMIA! 1 noč s polp. v 4* Wellness Hotelu Sotelia že za 99,5 eur na osebo

Wellness Hotel Sotelia vas bo nemudoma očaral! Že prvi pogled na edinstveno sožitje hotela in narave vam daje vedeti, da se boste tu res odpočili.

Obdan je s pomirjujočimi zelenimi površinami in osvetljen s sončnimi žarki, ki sijejo izza gričev Obsotelja in Kozjanskega. Wellness hotel Sotelia vas bo očaral s svojimi potezami, živahno razgibanostjo in ekspresivno notranjostjo. Brezčasnost v sožitju z naravo.

Ko se boste udobno namestili, pa vas čaka nepozabno doživetje termalnih užitkov. Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centra Termalija z nazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok in mladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nad bazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vaši malčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija, kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahko našel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli, masaže in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness center Termalija!

Številni kulinarični presežki kuharskih mojstrov vam bodo še dolgo po prihodu domov ostali v spominu. Ob vrhunski vitalni kuhinji in kozarcu odličnega vina domače vinoteke bo vaše telo predlo od zadovoljstva. Vse to bo le pika na i vašemu popolnemu oddihu v Termah Olimia!

Ponudba vključuje:

1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi s pogledom na gozd za 2 osebi
1x polpenzion (bogat vitalen zajtrk, ki vam bo zagotovil energijo za odkrivanje lepot olimske zgodbe, in večerja, ki bo z odličnimi okusi razvajala vaše brbončice s pridihom lokalnosti) za 2 osebi
Postrežbo svežega sadja in termalne vode v sobo
Na dan prihoda in odhoda vstop v Wellness Orhidelia*

Kopanje v Termaliji Relax z vključenimi animacijskimi programi za odrasle in otroke
Sproščanje v Savna svetu Family wellnessa Termalija, kjer vas bodo očarali posebni programi savnanja v kar devetih tematsko obarvanih savnah
Selfness jutro v naravi s posebnimi programi za prebujanje vitalne energij
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 10. 1. do 31. 3. 2021 (bivanje od nedelje do četrtka)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.