Izlet na dlani

DARILO ZA DAN ŽENA…ODDIH ZA PARE Z LIPICANCI! 2 noči s polpenzionom v Hotel Maestoso + vstopnina za kobilarno že za 69,5 eur na osebo

  • 69,5 eur
  • 2 noči s polpenzionom v Hotelu 3* + vstopnina v kobilano v Lipici na osebo

Preživite miren tridnevni oddih v Lipici – zibelki lipicanca, sredi slikovite kraške pokrajine. Dneve lahko izkoristite za kolesarjenje, obisk Doline Lurške Matere Božje, igro mini golfa, sprehode po urejenih kraških poteh ali ogled domovanja lipicancev. Hotel Maestoso nosi plemenito ime, ki povezuje sedanjost z utrinki preteklosti. Poimenovan po znameniti liniji lipicancev vabi v udobno in prijetno bivanje vse ljubitelje belih konj. Odlična kulinarična ponudba s ščepcem mediteranskega sonca vznemiri vaše čute.

Na recepciji hotela so vam na voljo štiriindvajset ur na dan. Privoščite si čudovit oddih v dvoposteljni sobi, kjer vas bo pričakala kopalnica s tušem ali kadjo in sušilcem za lase. V sobi so vam na voljo tudi telefon, televizor, radio in mini bar. Sobe z balkonom vam nudijo prelep razgled na mirno naravo in bližnje igrišče za golf. Da bo vaše bivanje čim bolj prijetno in aktivno, vam nudimo številne športne aktivnosti. Dneve lahko preživite na igrišču za golf ali mini golf, se podate po trim stezi in urejenih kolesarskih poteh, si ogledate bližnji Živi muzej Krasa ali se povzpnete na bližnji hrib Kokoš. Vaši najmlajši se bodo najbolj zabavali na otroškem igrišču in pobližje spoznali ponije. Zamuditi ne smete niti vodenega ogleda Lipice in predstave Zgodba o Lipici, ki bo na sporedu v nedeljo, 18. marca, in v nedeljo 25.marca, ob 15. uri. Zgodbo o Lipici in lipicancih pa lahko raziščete v Lipikumu – muzeju lipicanca. Zvečer pa lahko vašo srečo preizkusite v igralnici Grand Casino Lipica.

Ponudba vključuje:
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion (zajtrk + večerja ali kosilo) za 2 osebi
Vstopnino in ogled Kobilarne Lipica za 2 osebi
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče
Kupon je unovčljiv do 31. 3. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.