Izlet na dlani

DECEMBER! Letalska karta in 7 nočitev v Lizboni (hotel 4*+ letalo) že od 169 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v decembru (termin tor 15.12. – sob 22.12.2015) za dve osebi v portugalski prestolnici- Lizboni.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 60 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga).

V Lizboni je na voljo 7 nočitev (za termin 15.12. – 22.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Residencial O Paradouro , kjer je cena za dve osebi že od 217 eur . TripAdvisor oceno lahko preverite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 7 nočitev (hotel+ letalo) v Lizboni tako znaša od 337 eur (oz. 169 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 4*Residencial O Paradouro  za dve osebi (7 nočitev) za 217 eur na povezavi tukaj
lish

Rezervacija letov v Lizbono preko spodnje povezave :
Bergamo -Lizbona – Bergamo, že za 60 eur (termin 15.12. -22.12.2015)
lisl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.