Izlet na dlani

DECEMBER. Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Madeira (letalo + hotel) že od 167 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v decembru (čet 17.12.- čet 24.12.2015) za dve osebi na portugalskem biseru Madeiri.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Condor z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 104 eur/osebo (v primeru le manjše osebne prtljage) ali za 144 eur/osebo (v primeru tudi check in prtljage).

Na Madeiri je na voljo 7 nočitev (za termin 17.12. – 24.12.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Residencial Funchal, kjer je cena za dve osebi že 125 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Madeiri tako znaša od 333 eur (oz. 167 eur/osebo v primeru le osebne prtljage) oz. 413 eur (oz.206 eur/osebo v primeru check in prtljage) .

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Residencial Funchal za dve osebi (7 nočitev) za 125 eur na povezavi tukaj
madeira3
Rezervacija letov na Madeiro preko spodnje povezave (po kliku na spodnjo povezavo se vam odpre ponujena letalska karta in vas napoti na uradno stran družbe, tam izbirate med tipom karte s check in prtljago 144 eur/osebo ali brez check in prtljage):
Munchen – Funchal – Munchen, že za 104/144 eur na osebo (termin 17.12- 24.12.2015)
madeira1 madeira2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Madeiro lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.