Izlet na dlani

DECEMBRSKI SKOK NA POHORJE! 2 noči z zajtrkom že za 129 eur

  • 129 eur
  • 2 noči + zajtrk v Hotelu 4* na Pohorju za 2 osebi

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bellevue ali hotelu Arena. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha! Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hotelu Bellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo v bogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in v razkošnem ambientu Ciproš.
Hotel Arena 4* je umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta in je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. Skozi slogan »Udobje v naravi« vam ponuja beg od stresnega življenja, kjer si boste brez slabe vesti vzeli čas zase in se prepustili razvajanju.

Ponudba vključuje:
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Bivanje v Hotelu Bellevue 4* ali Hotelu Arena 4* – odvisno od razpoložljivosti
2x zajtrk za 2 osebi
Neomejen vstop v svet savn hotela Bellevue (za goste Hotela Bellevue) ali v wellness center Arena (za goste Hotela Arena)
Brezplačni vstop v fitnes
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče
Kupon je unovčljiv od 13. 12. do 29. 12. 2017, od ponedeljka do petka (doplačilo za bivanje od petka do nedelje znaša 10 €/oseba/noč)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.