Izlet na dlani

DOPUST V BIOTERMAH! 2 noči s polpenzionom v Hotel Bioterme/Glamping Sončna dolina 4* že za 126 eur na osebo

Družinski bonus za popoln družinski oddih! Glamping Sončna dolina Bioterme gostom nudi popolno zasebnost, edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave. Hotel Bioterme je zgrajen po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.

Glamping Sončna dolina Bioterme zaokroža 22 glamping vil ter 11 glamping šotorov. 22 glamping vil celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati. Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote – proti doplačilu).

Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.
Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Družinske počitnice, romantični oddih v dvoje, slavja, poroke, seminarji ali kratek pobeg iz vsakdana – v Glampingu Sončna dolina Bioterme boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu!

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Bioterme ali glamping naselju (vila ali šotor) za 2 osebi
Polpenzion (zajtrk in večerja v hotelski restavraciji)
Neomejeno kopanje v bazenih Termalnega parka
Celodnevno kopanje na dan prihoda (brez uporabe kopalnega plašča in kopalnih brisač)
Vstop v savne (razen na dan odhoda)
20% popust na masaže v času bivanje

Uporabo ležalnikov ob bazenu
Uporabo kopalnega plašča
Končno čiščenje v glamping naselju
Animacijo
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 6. 2021 do 29. 12. 2021

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.