Izlet na dlani

DOPUST V EGIPTU! 7 noči ALL INCL v Hotel Grand Resort Hurghada 5* (let iz LJU + hotel 5* + transfer…) že za 398 eur/osebo

Privoščite si nekaj novega in drugačnega. Izberite oddih v magični deželi faraonov!

Hotel Grand Resort je zgrajen v mavrskem stilu in ima neverjetnih 828 sob. V neposredni bližini se nahaja tudi Grand Mall, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave. Plaža je oddaljena le 250 m. Do središča Hurgade je približno 10 kilometrov, na voljo pa je dnevno organiziran brezplačen avtobusni prevoz.

Lepo opremljeno sprejemnico sestavljajo recepcija, informacijska točka za goste in bar, ki je odprt 24 ur na dan. V hotelu najdete dve glavni restavraciji, tri à la carte restavracije in različne bare, v sosednji pasaži Grand Mall pa še pet dodatnih restavracij. Hotel tudi ima dobro opremljen konferenčni prostor. Predel z bazeni obsega tri sladkovodne bazene in dva otroška bazena, od katerih sta v zimskem času en velik in en otroški ogrevana.

Ob elegantnem bazenskem kompleksu so dva bara s prigrizki, restavracija in bar Pergola, kjer lahko poslušate živo glasbo ob času za čaj. Gostom so ob bazenu in na plaži hotela na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače se nahajajo v sobi v priročni torbi za na plažo.

V sosednji pasaži Grand Mall lahko najdete tudi internet kavarno, kotiček z vodnimi pipami, biljard in mini market (vse z doplačilom).

Ponudba vključuje:

1 teden nočitev v Standard sobi za 1 osebo – Velja za namestitev v dvoposteljni sobi
1 teden all inclusive za 1 osebo
Letalski prevoz iz Ljubljane v Hurgado in transfer do hotela za 1 osebo (1 kos prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg (dimenzij 45x 35 x 20 cm))
All inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja ter vmesni prigrizki, lokalne brezalkoholne pijače na voljo 24 ur/dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24.00

Transfer letališče – hotel – letališče
Letališke in varnostne pristojbine
Predstavnika agencije na letališču in destinaciji
Mednarodno animacijo, igre ob bazenu, namizni tenis, dnevne predstave
Brezplačno uporabo senčnikov, ležalnikov in podlog ob bazenu in na plaži
Brezplačno uporabo kopalnih brisač
Turistično takso
Brezplačni Wi-Fi v sprejemnici hotela

 

Ponudba je unovčljiva za odhod: 26. 1. 2020
Minimalen nakup 2 kuponov!

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.