Izlet na dlani

DOPUST V ISTRI! 5 noči v Apartmajih Polynesia Plava Laguna v Umagu že za 169 eur/osebo (3 osebe)

Predstavljajte si popoln oddih od vsakdanjika v čudoviti Istri, na polotoku modro-zelenega Mediterana! Pobegnite od skrbi in težav in se prepustite vsem lepotam, ki jih ponuja čudovito okolje ter Apartmaji Polynesia.

Polynesia se nahaja v Katoro Resortu, nedaleč stran od mesta Umag. Z največjim bazenom v Umagu je Polynesia popoln kraj za vse ljubitelje sončenja. Po kopanju v bazenu lahko gostje uživajo v prekrasnem pogledu na morje in sodelujejo v številnih drugih aktivnostih.

Turistično naselje Polynesia bo poskrbelo za najbolj zabavno ponudbo tako za otroke kot za odrasle. Preživite počitnice z obilo sonca in nepozabnih trenutkov! Naravne lepote, zgodovina in tradicija starega mesta Umaga in okoliškega področja Istre, topla mediteranska klima z veliko sonca čez celo leto, delajo Umag idealno mesto za oddih. Atraktivnost destinacije je tudi raznolika celoletna wellness in športna ponudba, izjemno cenjena avtohtona gastronomija, ceste vina in oliv.

Economy apartma (30m2) 2+1: 2+1 apartma z balkonom ali teraso na park strani. V apartmaju je spalnica z 2 ločenima ležiščema ter dnevna soba z raztegljivim kavčem (90×190 cm). Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja in kopalnica. Primeren je za največ 3 odrasle osebe.

Economy apartma (30m2) 2+2 (doplačilo): 2+2 apartma z balkonom ali teraso na park strani. V apartmaju je spalnica z 2 ločenima ležiščema ter dnevna soba z raztegljivim kavčem (1x 135×200 cm ali 2x 90×190 cm). Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja in kopalnica. Primeren je za največ 4 odrasle osebe.

Ponudba vključuje:

5x nočitev v apartmaju Economy 2+1 park stran za 3 osebe
Uporabo zunanjega bazena za odrasle in bazena za otroke
Uporabo ležalnikov (omejeno število)
Posteljnino in končno čiščenje

Otroško posteljico za otroke do 3. leta (na povpraševanje)
Večerne aktivnosti (živa glasba, animacijski programi, profesionalni zabavni programi)
Animacijo za otroke in športne aktivnosti za odrasle
Turistično takso

 

Ponudba je unovčljiva od 8. 7. do 18. 7. 2022

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.