Izlet na dlani

EKO VAS KOTLI! 2 noči v Eko kamniti hiški v vasi Kotli (v bližini Buzeta) že za 59 eur na osebo

Preživite sanjske počitnice v kraju, kjer se reka Mirna združi s starodavnim bogastvom vodnih mlinov in poveže zemljo in vodo v pričakovanju vrnitve. Eko vas Kotli se nahaja v samem središču Istre, v bližini Buzeta, Huma in Motovuna, od morja pa je oddaljena le 35 minut. Sprostitev je zagotovljena!

V etno vasi je ohranjenih okrog 15 hiš. Leta 2011 so obnovili 8 kamnitih hiš. Gostom je, poleg nastanitve, na voljo tudi zunanji bazen, žar, kamniti stoli ter tradicionalen istrski kamin v hiši.

Zelena notranjost Istre je znana kot raj za ljubitelje narave. Istrski hribi, reke, gozdne poti so popolna izbira za spoznavanje notranjosti polotoka. Med sprehajanjem boste uživali v naravnih lepotah, kot so slapovi, jezera, vasice in kanjoni. Le nekaj kilometrov od vasice Kotli se nahaja ranč, kjer lahko uživate v jahanju ob strokovni pomoči usposobljenih inštruktorjev. Okolica je znana po najdiščih okusnih tartufov in špargljev. Vsem ljubiteljem adrenalina je na voljo organizacija enduro vožnje po gozdnih poteh. Prednost kamnitih hišk je vsekakor tudi bližina Istrskih toplic, kjer se lahko sproščate v številnih wellness tretmajih in svojemu telesu povrnete pozitivni duh z raznimi terapijami! V kolikor želite doživeti Istro iz ptičje perspektive, imate na voljo možnost leta z balonom na topli zrak ali z letalnim padalom z bližnje planine. Le 15 km stran od vasice pa se nahaja golf igrišče (18 lukenj), na poti nazaj pa vam priporočamo ogled Motovuna, eno izmed najlepših mestec v Istri.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Eko kamniti hiški (hiški 6 in 7) za 2 osebi
Uporabo zunanjega bazena in ležalnikov (odvisno od vremenskih razmer)
Uporabo posteljnine in brisač
Uporabo zunanjega žara

Uporabo otroškega igrišča
Uporabo igrišča za balinanje
10% popust v konobi Valter Kolinasi
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 15. 7. 2020 in od 30. 8. do 30. 12. 2020
AKCIJA 4=6 (ob nakupu 2 paketov za 4 noči, dodatne 2 noči bivate brezplačno)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.