Izlet na dlani

FLORIDA ROADTRIP! 5 nočitev na Floridi (Miami+Orlando) (letalo + hoteli + rentacar), že od 521 eur/osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v novembru (čet 05.11- pet .13.11.2015) za dve osebi na sončni Floridi.
Ugodne povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines  z odhodom iz Benetk. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti oz. mer navedene letalske družbe.
V mestih Miami in Orlando je na voljo skupno 5 nočitev v različnih hotelih s 2/3* z dobrimi ocenami, za ceno že od 104 eur naprej za dve osebi (skupna cena vseh hotelov za 5 nočitev za dve osebi znaša 276 eur) .
Najem vozil vam omogoča SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem in oddaja avtomobila je mogoča na letališču v Miamiju ob prihodu/odhodu, za ceno najema od 110 eur za vseh 5 dni.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo + avtorent)  na Floridi (Miami + Orlando) tako znaša od 1042 eur oz. 521 eur/osebo.
_________________________________________________________________________________________________________
LETALO:
Rezervacijo letalskih kart  iz Benetk v Miami (termin 05.11.-11.11; dejanski prihod  v Miami 06.11; dejanski povratek nazaj v Benetke 13.11.) lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku:
Benetke (VCE)- Miami (MIA)- Benetke (VCE), že za 328 eur (angl.povezava skyscenner)

mia1

HOTELI:
Podatki o hotelih in rezervacije:
– MIAMI: Rezervacija hotela 3*Springhill Suites Miami Airport East/Medical Center za dve osebi za 2 nočitvi za 172 eur (termin:06.11-08.11.2015)
mia4

– ORLANDO: Rezervacija hotela 2*Super 8 Orlando  za dve osebi za 3 nočitve za 104 eur (termin:08.11-11.11.2015)
mia3

AVTORENT
Najem vozil vam omogoča SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Prevzem in oddaja avtomobila je mogoča na letališču v Miamiju ob prihodu/odhodu, za ceno najema od okvirno 110 eur za vseh 5 dni.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

mia2

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.