Izlet na dlani

GLAMPING ODDIH OB KOLPI! 2 noči z zajtrkom v glamping keltski hiški (Camping Bela Krajina) že za 125 eur na osebo

Majhen, prijeten in večkrat nagrajen eko-kamp se nahaja v srcu čudovite Bele krajine, poleg vasi Podzemelj. Obdan z lepo neokrnjeno naravo, kamp stoji neposredno ob reki Kolpi. Camping Bela krajina je 25-letna družinska tradicija, ki zadovolji in navdihuje vse ljubitelje narave in nudi nepozabna doživetja.

Unikatne eko glamping hiške zagotavljajo 100% sprostitev v dvoje. Postavljene na izjemni lokaciji, v osrčju Bele krajine, neposredno ob reki Kolpi. Izdelane po inspiraciji nekdanjih keltskih bivališč, iz neobdelanega lesa in krite s slamo, dajejo pristen a udoben stik z naravo. Glamping Keltske hiške imajo sobo s teraso in ločeno zasebno kopalnico. Na terasi vas zjutraj pričaka zajtrk in čudovit pogled na kolpski zaliv. Poleg glampinga je za dodatno razvajanje na voljo še keltska savna in vroča kopel v leseni kadi. Pravi romantični oddih v objemu narave.

Začuti adrenalin in si oglej najboljši razgled na reko Kolpo. Zagotovljena zabava za vse generacije v enemu od najvarnejših adrenalinskih parkov v Sloveniji. Adrenalinski park Podzemelj je najboljša zabava na reki Kolpi in ena od mnogih aktivnosti v kampu Bela krajina. Gre za enega najvarnejših parkov v Sloveniji, saj je opremljen s Speedrun sistemom, ki omogoča popolno in zanesljivo adrenalinsko doživetje med krošnjami dreves. Adrenalinski park Podzemelj je primeren za otroke vse od 4 leta naprej, hkrati pa predstavlja izziv in zabavo tudi za odrasle, ki želijo preskusiti svoj pogum.

 

Ponudba vključuje:

2x nočitev v glamping keltski hiški za 2 osebi
2x zajtrk v postelji (keltska košarica domačih dobrot) za 2 osebi
3-urno uporabo wellness kotička (vroča kopel, keltska savna) z romantično lahko večerjo s penečim vinom
Laneno posteljnino in brisače
Kopalni plašč

Sladko dobrodošlico
Čiščenje
10% popusta na aktivnosti: adrenalinski park, najem sup deske, kanuja, kolesa, e-kolesa in otroških koles
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 9. do 15. 10. 2020
Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Na voljo tudi 4 noči z zajtrkom tukaj!

 

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.