Izlet na dlani

Hitra nagradna igra za majčke Izlet na dlani- ZAKLJUČENA! Kmalu sporočimo nagrajence

Na Izlet na dlani smo vam pripravili hitro nagradno igro (prvih 100 sodelujočih), v kateri vam bomo podelili 3 čisto sveže pisane majčke Izlet na dlani.

befunky-collage3

Kar je potrebno storiti za sodelovanje v nagradni igri je, da na naši strani poiščete pojavno okno (pop up) z nagradno igro in sledite navodilom oziroma kliknete na omenjeno povezavo- NAGRADNA IGRA ZA MAJCKE IZLET NA DLANI. Z malo sreče vas bo nato lahko računalnik izbral kot srečnega dobitnika majice Izlet na dlani. Če si pa želite še povečati možnost dobitka, pa seveda k sodelovanju povabite še prijatelje, ti bodo v boben za žreb za vas dodali še dodane glasove.

Navodila nagradne igre:
1. Za sodelovanje v nagradni igri v pojavno okno vpiši svoje ime in email.
2. Vaš vpis v nagradno igro vam prinese 1 glas, delitev preko Facebooka, Twitterja ali maila vam prinese še 1 dodaten glas, povabilo prijatelja in še njegovo sodelovanje v nagradni igri vam prinese še 2 dodatna glasova. Vsak socialni medij se lahko uporabi zgolj 1x na dan!

Hitra nagradna igra bo potekala od srede, 14. decembra pa do takrat ko se bo zvrstilo 100 sodelujočih. Naključni računalniški žreb nagrajencev, ki bodo prejeli nove majčke Izlet na dlani bo izveden takoj po zaključku nagradne igre. Nagrajenci bodo o izboru obveščeni po spletni pošti oz. FB.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
– Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je uporaba računalniškega programa namenjenega izvedbi nagradne igre. Povečanje možnosti izbora se omogoča z povabilom/ delitvijo povezave za sodelovanje med prijatelji.
– Izžrebane nagrajence bomo po žrebu obvestili o nagradi preko emaila/FB pošte in so nam najkasneje do srede 21.12. 2016 dolžni sporočiti naslov za pošiljanje majice in želeno velikost. V kolikor se nagrajenci v tem času ne odzovejo s posredovanjem kontaktnih podatkov, se majice ne podelijo. Pridobljeni osebni podatki se uporabijo izključno za potrebe izvedbe nagradne igre.
– Nagrajenci prejmejo majice Izlet na dlani, ki so last bloga Izlet na dlani.
– Denarno izplačilo nagrade ni mogoče.
– Organizator nagradne igre je spletni blog Izlet na dlani. Namen nagradne igre je promocija spletne strani Izlet na dlani in Facebook strani.

[Referral Program – Campaign #1: Nagradna Igra Izlet na Dlani]
Nagradna igra je zaključena. Prvih 100 vas je že uspelo sodelovati. Kmalu sporočimo srečne dobitnike majčk.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.