Izlet na dlani

INDIJSKI KARIBI! Letalska karta iz Ljubljane v Indijo in 7 nočitev (Goa+ Mumbaj) že za 560 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnih počitnic v marcu (09.03.-17.03.2016) za dve osebi v Indiji (Mumbaj in Goa).

Letalski družbi Etihad in Spice Jet vam ponujata ugodno povratno potovanje iz Ljubljane v Mumbaj (termin 09.03-17.03.2016)  in nato naprej v Goo, že od 443 eur na osebo (387 eur + 56 eur). V osnovno ceno letalskih kart iz Ljubljane v Indijo je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedene letalske družbe. 

V Indiji je na voljo skupno 7 nočitev (za termin 10.03.-17.03.2016). Prvih pet noči v Goi (Calangute) (termin 10.03.-15.03.2016) so na voljo v zelo dobro ocenjenem hotelu ob plaži s 3*Renzos Inn, kjer je cena za dve osebi že od 135 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

V Mumbaju sta na voljo dve nočitvi (termin 15.03.-17.03.2016) v dobro ocenjenem hotelu blizu letališča s 3*Le Grande, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 99 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa (hoteli + letalo iz Ljubljane + notranji let) za dve osebi za 7 nočitev  v Indiji (Goa+ Mumbaj) tako znaša od 1120 eur (oz. 560 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
-GOA (CALANGUTE): Rezervacija hotela s 3*Renzos Inn za dve osebi (5 nočitev) za 135 eur na povezavi tukaj
india4

-MUMBAJ: Rezervacija hotela s 3*Le Grande za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 99 eur na povezavi tukaj
india1

Rezervacija letalskih kart iz Ljubljane v Indijo (Mumbaj)(termin 09.03-17.03.2016) je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Ljubljana (LJU) – Mumbaj (BOM) – Ljubljana (LJU), že za 387 eur (ang. povezava skyscanner.ie)

india3

Povratno letalsko povezavo iz Mumbaja v Goo, lahko rezervirate na povezavi spodaj (termin 10.03-15.03.2016):
Mumbaj (BOM)-Goa (GOI)- Mumbaj (BOM), že od 56 eur (v ceno ni vključen strošek check in prtljage) (angl.povezava skyscanner)
india2

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
VIZUM: Vizum za vstop v Indijo je potreben!

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.