Izlet na dlani

IZLET NA PTUJ! 2 nočitvi s polp. v Grand Hotel Primus 4* že za 123,5 eur na osebo

Si predstavljate kratek oddih od vsakdanjika v stilu Rimljanov? Sprostitev v odličnem wellness centru in razvajanje s kulinaričnimi dobrotami. Vse to in še veliko več lahko dobite prav v Grand Hotelu Primus, ki je znan po razvajanju svojih gostov.

Grand Hotel Primus je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. To so darovi, ki zaznamujejo kakovost našega življenja. Skupno jim je, da izvirajo iz človekove notranjosti, zato vas v Grand Hotelu Primus spodbujamo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. V Grand Hotelu Primus ste na prvem mestu vi. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan!

Pridih bogate rimske preteklosti mesta je mogoče čutiti na vsakem koraku – gostje hotela se lahko sprostijo v wellness centru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerih recepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.

Bivali boste v dvoposteljni Economy sobi, ki je izredno elegantna in udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom. V sobi (20 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza in stol.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi
2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih Hotela Primus
Uporabo ležalnikov ob hotelskih bazenih
2x/dan vstop v bazene in savne Termalnega parka

Kopanje od 11. ure dalje na dan prihoda in cel dan na dan odhoda
Popust na vstop v hotelski svet savn Flavia
Program aktivnosti za vse starosti (vadbe, tečaji, druženja)
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

 

Kupon je unovčljiv do 10. 10. 2018 (5 € doplačilo za bivanje med vikendom)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.