Izlet na dlani

JESENSKI ODDIH NA KRKU! 2 x najem z zajtrkom v Marbera resortu (Njivice) že za 43,5 eur na osebo (4 osebe)

Marbera Resort, v katerem se nahajajo Green Villas Flora, vas bo navdušil z edinstvenim konceptom, kvalitetno nastanitvijo, ki je združena z naravnimi elementi in gostom pričara nepozabno dopustniško doživetje.

Posebnost vil se začne že pri njihovem zunanjem izgledu ter nadaljuje v moderno notranjost. Gostom Megabona je na voljo bivanje v vilah Pinus, ki so idealne za družinski oddih. Vsaka izmed vil Pinus ima dve spalnici v 1. nadstropju, v pritličju pa najdete dnevno sobo, opremljeno kuhinjo, kopalnico in pa teraso. Vile so opremljene s poteljnino, brisačami, klimo in satelitsko televizijo. Na voljo je tudi parkirišče in brezplačni Wi-Fi.

Plaža Njivice resorta s ponosom nosi Modro zastavo, ki je zagotovilo čistosti morja in je potrdilo vloženega truda v urejanje plaže. Gostom nudijo možnost najema ležalnikov za uživanje na plaži. Čez celo plažo se nahaja nekaj lounge barov, kjer se lahko umaknete soncu in v senci uživate v bogati ponudbi naravnih sokov, osvežujočih pijač, kav in koktejlov. Pizzerija Bukaleta je idealno mesto za kratek oddih za kosilo ali večerjo. Preverite bogato ponudbo pizz, testenin in solat. Za najmlajše je tam tudi Campi kids meni!

Ponudba vključuje:

2x najem vile Pinus za 4 osebe
2x zajtrk v hotelu Beli Kamik za 4 osebe

Uporabo fitnesa
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 2. 11. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.