Izlet na dlani

JULIJ! Povratna letalska karta in 5 nočitev na Malti (letalo + hotel 3* ) že za 194 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juliju (12.07.- 17.07.2015) za dve osebi na Malti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 85 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Malti je na voljo 5 nočitev (za termin 12.07. – 17.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Porto del Sol, kjer je cena za dve osebi že od 218 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) na Malti tako znaša od 388 eur (oz. 194 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Porto del Sol za dve osebi (5 nočitev) za 218 eur na povezavi tukaj
malta2
Rezervacija letov na Malto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso – Malta- Treviso, že za 85 eur na osebo (termin 12.07- 17.07.2015)
 malta1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Malto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.