Izlet na dlani

JULIJ V POREČU! 2 noči v mobilni hiški Superior Lanterna Premium Camping Resorta by Valamar že za 38,3 eur na osebo (bivanje 4 oseb + 2 otroka)

Lanterna Premium Camping Resort by Valamar je eden izmed največjih kampov na Hrvaškem in ponuja družinski vodni park s 1.350 m² vodne površine v 4 bazenih, lokacijo ob morju na zelenem polotoku Lanterna, več barov ter restavracij.

Vse mobilne hišice vključujejo klimatsko napravo, popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico in pokrito teraso s predelom s sedežno garnituro. V restavraciji z jedmi po naročilu si lahko privoščite bogat izbor lokalnih specialitet in mednarodnih jedi. Sprostite se lahko v baru Adria Beach ali v kavarni Belvedere s pogledom na slikovito zgodovinsko mesto Novigrad, ki je oddaljeno 8 km.

Nov družinski vodni park obsega raznolične tobogane in atrakcije za otroke, 4 obnovljene bazene, nov otroški bazen, vodne tobogane ter piratsko ladjo. V nastanitvi pogosto organizirajo številne dogodke z glasbo v živo in podobne prireditve, v klubu Maro pa prirejajo dejavnosti za otroke. Pravi oddih za celo družino!

Informacije o odpiranju: V prvih tednih obratovanja Lanterna Premium Camping Resorta bodo nekatere storitve v kampu verjetno samo delno v uporabi, a poskrbljeno bo, da boste v kampu imeli na voljo vse najpomembnejše vsebine. Tako se bo odprl del lokalov na Piazzi, večina trgovin, restavracija La Pentola, plaže, bazeni v Maro Premium Village, v Sport Parku in druge športne vsebine kot tudi del sanitarnih vozlov. Možno je, da otroški klubi in zabavni programi za najmlajše goste v prvih dneh dela kampa ne bodo na voljo.

VEČ PROSTORA ZA VAS
— V vseh naših kampih smo zmanjšali kapacitete za 20%
— Prilagodili smo kapacitete bazenov, sanitarij in drugih vsebin, da bi gostom zagotovili dodatno udobje
— V restavracijah smo vsaki družini namenili lastno mizo in dovolj prostora za sproščeno uživanje

100% NAMESTITEV V NARAVI JE 100% ZDRAVA
— Vsak gost v kampu ima svoj prostor na urejeni in označeni parceli, ki je popolna za brezskrben dopust v naravi
— Zagotovili smo uveljavljanje najvišjih standardov čiščenja camping homeov in glamping šotorov ob upoštevanju politike »100% zasebnost – vstop prepovedan« v času celotnega bivanja gostov

DOSTAVA HRANE IN ŽIVIL VALFRESCO S storitvijo Valfresco Direkt vam zagotavljamo spletno naročanje ter dostavo hrane in živil na vašo parcelo oziroma v camping home

V-HEALTH & SAFETY Celostni program zdravstvenih, varnostnih in okoljskih standardov ter izboljšanih protokolov čiščenja, katerih cilj je krepitev učinkovitih higienskih standardov, ki jih Valamar izvaja v vseh svojih objektih.
Program obsega 3 ključna področja:
— V Health&Safety CleanSpace predvideva izboljšane protokole čiščenja in skupnih prostorov v skladu s priporočili mednarodnih zdravstvenih organizacij WHO in ECDC
— V Health&Safety Food zagotavlja najvišjo možno stopnjo varnosti ter zdravstveno neoporečnost hrane in pijače v vseh restavracijah in barih (standard HACCP, certificiran s strani SGS)
— V Health&Safety Management predvideva upravljanje celotne varnosti gostov ob upoštevanju posebnih standardov za varnost otroških igrišč, bazenov, plaž in drugih vsebin. V Health&Safety Manager je gostom na voljo ves čas (24/7) bivanja ter zagotavlja zdravstveno varstvo za gosta

Ponudba vključuje:

2x nočitev v mobilni hišici Superior za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11,99 let)
Porabo vode, elektrike in plina

Posteljnino
Uporabo klime
Eno parkirno mesto

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 6. 2020 do 11. 7. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.