Izlet na dlani

JUNIJSKI DOPUST V DALMACIJI! 3 noči ALL INCLUSIVE v Morenia All Inclusive Resort 4* že za 173 eur na osebo

Morenia All Inclusive Resort – popolna izbira za nepozaben družinski oddih! Obiščite Makarsko riviero in doživite nepozaben oddih ob izjemni all inclusive ponudbi in v nepozabnem okolju. Sprostite se in spoznajte povsem novo dimenzijo družinskih počitnic, Morenia All Inclusive Resort vas pričakuje!

Morenia All Inclusive Resort se nahaja v majhnem primorskem mestecu Podaca, ki je oddaljeno 35 km od Makarske in je edini družinski resort na Makarski rivieri. Po obsežnih prenovah se je letovišče odprlo leta 2018. Resort očara s svojim modernim videzom, množico storitev in nedvomno popolno lego ob Jadranskem morju.

V resortu se nahaja skupaj 183 namestitvenih enot, razporejenih v 9 samostojnih stavb/depandans ter centralni objekt ob plaži, v katerem se nahajajo glavne vsebine naselja: recepcija, restavracija, snack-bar, fitness center, otroški klub in igralnica za mlajše.

Na poti do hotelske plaže vas čakajo 3 zunanja bazena s sladko vodo: panoramski prelivni, osrednji zabavni in plitek otroški bazen. Za poležavanje na soncu je tako ob bazenih kot na hotelski plaži dovolj ležalnikov in senčnikov. Igrajte se z malčki na zunanjem otroškem igrišču ali jih prepustite animatorjem v otroškem klubu. V odmorih med plavanjem, sončenjem in igranjem, se do poznega večera osvežite v all inclusive baru.

Morenia All Inclusive Resort je idealno mesto za oddih z najmlajšimi.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v Standard sobi z balkonom za 2 osebi
3x all inclusive (samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo in samopostrežna večerja z vključeno pijačo ob obrokih: neomejena konzumacija točenih gaziranih in negaziranih brezalkoholnih pijač, piva, vina, kave in čajev) za 2 osebi
Popoldanski sladki ali slani prigrizek ob kavi, čaj, piškote, sladkarije, prigrizke (od 16. do 17. ure)
Neomejeno konzumacijo pijače na all inclusive baru ob vanjskih bazenih od 9. do 23. ure: točeno pivo, namizno vino, gazirana in negazirana brezalkoholna pijača, kava in čaji, izbira žganih pijač

Uporabo 3 zunanjih bazenov: infinity, fun in otroški bazen
Uporabo fitness centra s pogledom na morje
Otroški klub za otroke do 6. leta ob nadzoru animatorja
Uporabo otroške igralnice za otroke nad 6. letom, opremljene z igrali
Animacijski program za otroke in odrasle, dopolnjen s tematskimi in glasbenimi večeri
Uporabo zabavnega aquaparka na morju pred hotelsko plažo
Uporabo ležalnikov in senčnikov ob bazenih in na hotelski plaži
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče v naselju

 

Ponudba je unovčljiva od 2. 6. 2021 do 20. 6. 2021

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Na voljo tudi 2 noči tukaj.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.