Izlet na dlani

Kaj spakirati za dopust ali potovanje?

Tudi ti pred vsakim dopustom izgubljaš čas in ne veš, kaj spakirati? Potem pa na dopustu ugotoviš, da si kaj pozabil? Imamo rešitev, ultimativno listo, ki jo pred potovanjem enostavno obkljukaš in preveriš, da kaj ne pozabiš vzeti s seboj.

Za listo je poskrbela ekipa zavarovanja WIZ Tujina, ki ti na vsaki tvoji poti čez mejo stoji ob strani 24 ur na dan. Kadarkoli lahko pokličeš asistenčno številko, ko potrebuješ nujno pomoč zdravljenja zaradi bolezni ali nezgode. Moramo te pa razočarati, težko ti bodo pomagali, če pozabiš npr. superge za treking po hribih Balija. Zato klikni na listo in si natisni pdf obrazec, ki te po novem reši skrbi pred vsakim potovanjem.

Ultimativna lista v PDF obliki

Poleg stvari, ki jih spakiraš v kovček ali torbo, je nujna stvar za pot čez mejo urejeno zdravstveno zavarovanje za tujino. Kaj, če v tujini zboliš ali se poškoduješ? WIZ Tujina ti zagotavlja hitro zdravniško pomoč in plačilo stroškov zdravljenja.

Ne spreglej ugodne cene za družine in celoletnega zavarovanja. Za vse, ki želite več, npr. zavarovanje izgube prtljage ali kraje dokumentov, je tu novost WIZ Tujina Plus že za 11,98 € za 8 dni (Svet). Izkoristi 10 % ugodnejšo spletno sklenitev.

SPONZORSKA OBJAVA!

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.