Izlet na dlani

KANARCI..Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku LANZAROTE (letalo + app4*) že od 198 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (termin sre 18.11.- sre 15.11.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote.

Povratne letalske karte vam omogoča nizkocenovna letalska družba Ryanair z odhodom iz Bergama že za 103 eur (v ceno ni vključena check in prtljaga, z izjemo manjše osebne prtljage).

Na otoku Lanazrote je na voljo 7 nočitev (za termin 18.11.- 25.11.2015) v zelo dobro ocenjenem apartmajskem kompleksu s 4*Apartamentos Tabaiba, kjer je cena za dve osebi že za 190 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 4* + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 396 eur (oz. 198 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija app s 4* Apartamentos Tabaiba za dve osebi (7 nočitev) za 190 eur na povezavi tukaj

lanzarote1

Rezervacija letov v Lanzarote preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Milano (Bergamo) – Lanzarote – Milano (Bergamo), že za 103 eur na osebo (termin 18.11- 25.11.2015)
 lanzarote2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lanzarote lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.